ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗ -5%
Αγαπημένα Σύνδεση Καλάθι
Τηλ. Παραγγελίες:
2310 387 919

Πληρωμές

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;

Να είστε βέβαιοι ότι αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα ασφαλείας πολύ σοβαρά. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενώ όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται μέσω ασφαλούς συστήματος της συνεργαζόμενης τράπεζας Eurobank EFG.

ΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ;

Όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, EUROLINE, MASTERCARD και DINERS.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ;

Η πιστωτική σας κάρτα μπορεί να χρεωθεί είτε άμεσα είτε μέχρι και 7 ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας σας.

PAYPAL :

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μέσω PayPal με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Το PayPal φέρει πρωτόκολλα υψίστης ασφαλείας και κρυπτογράφησης από τη Verisign και αποτελεί έναν από τους πιο διαπιστευμένους για την κορυφαία του ασφάλεια τρόπους για ηλεκτρονικές συναλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο, χωρίς ποτέ να χρειάζεται να δείξετε τα στοιχεία της κάρτας σας στο δικαιούχο.Αν έχετε ένα λογαριασμό στο PayPal το email και ο κωδικό πρόσβασής σας είναι τα μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Το PayPal είναι εντελώς δωρεάν για τους καταναλωτές. Επιλέξτε την πληρωμή μέσω Paypal από τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής και θα οδηγηθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ :

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζικό έμβασμα. Αφού πατήσετε “Επιβεβαίωση και Πληρωμή” η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί και στο επόμενο στάδιο θα λάβετε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, προκειμένου να προχωρήσετε με το έμβασμα.Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η παραγγελία σας θα καταγραφεί και τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα κρατηθούν για λογαριασμό σας για 3 ημέρες μέχρι να επικυρωθεί η τραπεζική μεταφορά. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία ακυρώνεται και τα προϊόντα επανατοποθετούνται προς πώληση.Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν επικυρωθεί η συναλλαγή από τους τραπεζικούς εταίρους μας. Κατόπιν θα λάβετε ένα email οτι έχει γίνει εκκίνηση της αποστολής σας. Τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία ΔΕΝ θα ισχύει.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ :

Πληρώνετε κατα την παράδοση του δέματος. Κόστος αντικαταβολης 2.5€